LIVE CAMERACONDITII PRIVIND REZERVAREA


Efectuarea rezervărilor
Rezervările pot fi făcute telefonic la nr. 0268/236258, 07233200500 sau on-line pe site-ul www.casutacuponei.ro, prin email la adresa receptie@casutacuponei.ro

Prin intermediul site-ului nostru , rezervările se pot face în două modalități:
- rezervare în timp real
- cerere de rezervare

În cazul cererilor de rezervare, acestea vor fi confimate sau infirmate de catre „Casuta cu Ponei” . Pentru rezervările în timp real, disponibilitatea camerelor este implicit confirmată. O rezervare poate fi considerată confirmată către client, DOAR după primirea voucherului sau a formularului de confirmare a rezervării prin fax sau email din partea societatii.

Modalități de plată și Garantare
Clientul poate plăti contravaloarea serviciilor comandate conform formularului de finalizare comandă de pe website. Sunt disponibile cel putin una, mai multe, sau toate modalitățile de plată:

- plata în avans prin virament bancar,
- plata la receptie numerar sau cu carte de credit,

Rezervările garantate sunt cele la care s-a achitat un avans de min.50% prin : numerar , cu carte de credit, sau prin virament bancar. Aceste rezervari sunt valabile în ziua declarata a sosirii pana la ora 20.00, dacă nu se anunta telefonic sau E-mail intarzierea.
În cazul garantării cu carte de credit sau debit, SC Laborex 2000 SRL obține o preautorizare (blocarea sumei in favoarea beneficiarului) de la bancă, pentru o suma egală cu valoarea primei nopți de cazare. Suma va fi deblocata dupa confirmarea cazarii clientului de catre ,, Casuta cu Ponei”.


Rezervarile negarantate sunt cele facute prin telefon sau internet dar pentru care nu s-a achitat avans.
În cazul rezervarilor negarantate în situatia în care nu mai sunt camere disponibile și exista solicitari pentru rezervare garantata sau în timp real , rezervarea negarantata se va anula cu conditia anutarii acestui fapt clinetului care a efectuat rezervarea negarantata.


Anularea rezervărilor
Dacă anularea rezervării se face:
- Înaintea termenului de anulare specificat în formularul de finalizare a rezervării (este de 96 ore înainte de ziua sosirii și ziua sosirii), se aplica o penalizare de 10% din totalul rezervarii. Penalizarea de 10% din totalul rezervarii este aplicata indiferent de tipul de plata ales de client iar clientul se obliga sa achite aceasta suma, chiar daca rezervarea nu a fost platita in avans.
- După termenul specificat în pagina web de prezentare a pensiunii , se aplica o penalizare egala cu valoarea primei nopți de cazare pentru fiecare camera rezervata.
Pentru anularea pachetelor speciale (de sezon, de sarbători, revelion, târguri) cu mai mult de 21 zile înaintea datei de sosire, se restituie 90% din suma platită inițial. În cazul în care anularea se face cu mai putin de 21 zile înainte de data sosirii, suma platită este reținută întegral și nu se mai returnează.
Anularea se face prin email sau fax.

Tarife
Tarifele specificate pe site-ul www.casutacuponei.ro sunt pe cameră pentru 1 noapte de cazare, includ TVA. În cazul în care servicii si taxe nu sunt incluse in tarif, acest fapt este clar menționat în pagina de prezentare a pensiunii iar clientul are obligația să le achite la recepția unității , fără a putea pretinde despăgubiri sau returnarea sumelor din partea „Casutei cu Ponei”.
Dupa primirea confirmari rezervarii aceste tarife sunt ferme si pensiunea nu va putea percepe alte sume pentru serviciile prestate.

Utilizatori
„Casuta cu Ponei” nu dezvăluie și nu face publică nici o informație furnizată de utilizatorii site-ului unei terte părți, decât în cazurile prevăzute de lege.


Soluționarea Litigiilor
Orice litigiu va fi soluționat pe cale amiabilă între părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil, acesta va fi înaintat instanțelor judecatorești.


Dispoziții finale
„Casuta cu Ponei” poate anula fară notificare o rezervare ce este considerată ca fiind suspectă din diverse motive sau a fost facută de un utilizator ale cărui date de identificare nu pot fi stabilite cu exactitate sau nu se poate lua legatura telefonică cu acesta.
Modalitatea de plata a unei rezervari nu poate fi schimbata de catre client decat cu acordul ferm, in scris al unui administrator al „Casutei cu Ponei” .

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA


Prin cazarea sau optarea pentru unul din serviciile Pensiunii ”Casuta cu Ponei” clientii se obliga sa respecte prezentul regulament.
Clientii trebuie :
- sa nu deterioreze obiectele din dotarea Pensiunii în caz contrar acestia datoreaza societatii suma egala cu valoarea obiectului deteriorat;
- sa nu preia la plecare vreun obiect din dotare;
- sa nu deranjeze linistea celorlalti clienti;
- sa foloseasca doar spatiile comune ale Pensiunii și camerele rezervate de ei;
- sa nu intre în spatiile destinate doar personalului Pensiunii;
- sa nu loveasca sau sa vatame în vreun fel animalele ce sunt proprietatea Pensiunii;
- sa nu lase copii nesupravegheati;
- sa nu lase copii în apropierea animalelor proprietatea pensiunii fara supraveghere de catre acestiasau de catre o persoana responsabila cu ingrijirea acestora ;
- sa nu dea de mancare animalelor fara aprobarea persoanei responsabile cu ingrijirea acestora;
- sa nu rupa plantele ;
- sa nu foloseasca aparatura și instalatiile și restul dotarilor Pensiunii decat în scopul în care au fost fabricate;
- sa anunte cat de repede posibil orice defectiune a aparatelor sau instalatiilor din dotare;
- sa respecte orele de odihna din pensiune: 22.00. - 9.00 și 14.00. - 17.00;
- sa semneze fisa clientului.
Orice accident produs ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a obiectelor din dotare sau nerespectarii prezentului regulament nu este responsabilitatea noastra.
De asemenea , orice accident produs ca urmare a nesupravegherii copiilor nu este responsabilitatea noastra.
În cazul în care una sau mai multe din regulile de mai sus sunt incalcate, ne rezervam dreptul de a anula obligatiile noastre cu privire la serviciile oferite clientilor în cauza și de a nu returna sumele deja platite, fiind retinute ca penalitati.

Client este orice persoana cazata sau care beneficiaza de orice serviciu al Pensiunii.


Toate drepturile rezervate - Casuta Cu Ponei - Termeni si conditii
Site creat de Escape Software - www.escapesoftware.ro

Formular Link Exchange
Aici puteti inscrie pagina dvs. in sectiunea link exchange. In termen de 48 de ore un administrator va analiza cererea dvs. si daca se va aproba va introduce link-ul in sectiunea link exchange.
Site-ul dvs:
ex. (http://www.siteuldvs.ro)
Titlu:
Va aparea in link
E-mail:
O adresa de mail valida pt. corespondenta
Link reciproc
Pagina din site-ul dvs care contine link-ul catre noi


Cazare hoteluri pensiuni
Cazare Moeciu